Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nový ředitel SZIF

02/07/07
smf

Vláda odvolala ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu Ing. Vladimíra Ecka a zároveň do této funkce jmenovala Ing. Tomáše Révésze. Zdroj: www.mze.cz
 

Praha, 27. června 2007
Novým ředitelem SZIF byl jmenován Tomáš Révész
Vláda na svém dnešním zasedání odvolala ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu Ing. Vladimíra Ecka a zároveň do této funkce jmenovala Ing. Tomáše Révésze.
Na návrh ministra zemědělství Petra Gandaloviče vláda dnes na svém zasedání odvolala ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) Vladimíra Ecka. Na jeho místo byl jmenován Tomáš Révész.
K tomuto rozhodnutí ministr Gandalovič uvedl: „Vzhledem ke startu Programu rozvoje venkova a k nutnosti hledání úspor potřebujeme člověka se zkušenostmi pana Révésze“. Podle ministra je nutné zlepšit komunikaci Programu rozvoje venkova, ve kterém je pro období 2007 až 2013 alokováno přes 100 mld. Kč, a proto je na tento program kladen velký důraz. „SZIF potřebuje nové impulsy a oživení činnosti, což si od pana Révésze slibujeme. Jeho rozsáhlé zkušenosti v bankovnictví a zkušenosti s komunikací budou pro fond velkým přínosem,“ dodává ministr Gandalovič.
Ing. Tomáš Révész (47) vystudoval Vysokou školu ekonomickou a absolvoval celou řadu zahraničních kurzů. Dosud působil jako finanční ředitel společnosti KAPPA s.r.o. a v minulosti v Českomoravské záruční a rozvojové bance a v České exportní bance.
Táňa Králová
tisková mluvčí MZe
zdroj: www.mze.cz

Zařazeno v Aktuality, Informace z ČR