Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nápočty VDJ do 30.září na SZIF

21/09/11
smf

Nápočty VDJ pro platby Top-Up (Krávy bez tržní produkce mléka, Chov ovcí, popř. koz) je nezbytné doručit do 30. září 2011. Zdroj: SZIF

TOP-UP
Informace pro žadatele
Koncem měsíce srpna byly ze strany ČMSCH žadatelům o platbu Top-Up Krávy bez tržní produkce mléka a Ovce, kozy rozeslány tzv. Nápočty VDJ.
Nápočty byly rozeslány v papírové formě, stejně jako v předchozích letech.
Žadatelé, kteří mají datovou schránku, však obdrželi tento Nápočet v elektronické podobě do svých datových schránek.
Jestliže žadatel požádal o platbu Top-Up Krávy bez tržní produkce mléka nebo o platbu Top-Up Chov ovcí, popř. koz je povinen do 30. září 2011 doručit Státnímu zemědělskému intervenčnímu fondu Nápočet VDJ.
Nápočet je možné doručit:
– osobně na Agenturu pro zemědělství a venkov MZe
– poštou
– odeslat do datové schránky SZIF (ID DS: jn2aiqd) – platí jen pro nápočty, které žadatel obdržel v elektronické podobě.
Obdržel-li žadatel Nápočet v elektronické podobě, může jej odevzdat v papírové podobě. Je však nezbytné provést utorizovanou konverzi (např. na Czech pointu).
Pouhé vytištění NENÍ přípustné a akceptovatelné jako platný doklad VDJ.
Dále si Vás v této souvislosti dovolujeme upozornit na úpravu pravidel uvedených v „Příručce pro žadatele 2011“ vydané SZIF na str. 17.
Právnické osoby, u kterých za společnost musí jednat více statutárních zástupců současně, nemusí připojovat elektronické podpisy a tudíž stačí přeposlat obdržený nápočet do datové schránky SZIF ID DS: jn2aiqd.
Nápočty VDJ pro platby Top-Up (Krávy bez tržní produkce mléka, Chov ovcí, popř. koz) je nezbytné doručit do 30. září 2011.

 

Zdroj: www.szif.cz

Zpracoval: Ing. Martin Benda, kontakt: Martin Benda, tel.: 222 871 726, e-mail: benda@szif.cz

KRÁVY BEZ TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA/OVCE, KOZY