Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Další postup při výběru jednatele ČMMJ

23/08/14

Zdroj: myslivost.cz

Další postup Myslivecké rady ve výběrovém řízení na jednatele ČMMJ, z.s.

 

Myslivecká rada Českomoravské myslivecké jednoty, z. s. na svém mimořádném zasedání dne 12. srpna 2014 měla mimo jiné dokončit pracovně právní úkony ve vztahu k novému jednateli Mgr. Martinu Horálkovi, tj. podpisy pracovní smlouvy, pracovní náplně, mzdového výměru a ukazatelů prémiové složky mzdy.

Během jednání jsme společně s Mgr. Martinem Horálkem řešili i jeho dvě podmínky nástupu do funkce jednatele, které zaslal počátkem srpna. Na řešení těchto dvou podmínkách jsme nenašli úplnou shodu a Mgr. Martin Horálek si ponechal čas na rozmyšlenou.

V odpoledních hodinách 12. srpna 2014 zaslal své vyjádření, že na funkci jednatele nenastoupí. Oficiální vyjádření Mgr. Martina Horálka je též zveřejněno na webu ČMMJ a Myslivosti.

Ve večerních hodinách 12. srpna 2014 jsem podle rozhodnutí Myslivecké rady Českomoravské myslivecké jednoty, z. s. kontaktoval v pořadí 2. nejvhodnějšího kandidáta na funkci jednatele Ing. Josefa Orlovského. Dnešního dne jsme si domluvili schůzku na konzultaci úkonů nutných pro přijetí funkce jednatele ČMMJ a nástupu do zaměstnaneckého poměru.

Ing. Jiří CHMEL

místopředseda ČMMJ, z.s.

Zařazeno v Myslivost