Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Firmy zabývající se obnovitelnou energií, které se zajímají o prezentaci v Polsku a České republice se mohou přihlásit do Oborového katalogu.

15/10/18

Firmy zabývající se obnovitelnou energií, které se zajímají o prezentaci v Polsku a České republice se mohou přihlásit do Oborového katalogu.

Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje, ve spolupráci s polskými partnery, Vám nabízí bezplatnou účast v připravovaném Oborovém katalogu, který bude distribuován v tištěné a elektronické podobě. Předpokládané vydání katalogu je 500 výtisků, v elektronické podobě na CD a ke stažení na webových stránkách obou komor. Katalog bude zveřejněn ve dvou jazykových verzích: polsky a česky. Zaměřuje se především na firmy zabývající se obnovitelnou energií, které se zajímají o prezentaci v Polsku a České republice.

 Do katalogu patří všechny firmy zabývající se rovněž úsporami energií, například firmy stavějící energeticky úsporné domy, tepelná čerpadla, bioplynové stanice, spalovací kotle na biopaliva, výrobci komponentů například k větným elektrárnám, solárním panelům apod. Do katalogu rovněž patří firmy, která popsaná zařízení instalují případně projektují.

Pokud máte zájem o zveřejnění popisu Vaší firmy v katalogu, zašlete nám prosím následující podklady:

Dokumenty zašlete prosím nejpozději do 29. října 2018

Potřebné podklady pro zveřejnění v katalogu: LOGO – JPG formát, případně pdf 1 nebo 2 fotografie ve formátu jpg, Název, Adresa ,Telefon, E-mailová adresa, Webové stránky

Nabídka: Stručný popis společnosti – maximálně 8 řádků, písmo – Arial 9. Nabídka společnosti by měla být připravena ve formě připravené k publikaci. Text nebude jazykově ani obsahově korigován.

Podklady zašlete na adresu: pawel.ulaszewski@siph.pl Sudecka Izba Przemysłowo-Handlowa w Świdnicy Rynek 1a 58-100 Świdnica tel: 0048 74 8535009 tel. kom. +48 512303623 e-mail: pawel.ulaszewski@siph.pl www.siph.pl

Dotazy a komunikace v českém jazyce: František Molík, +420 725 016 695, molik@komora-khk.cz

Zařazeno v Aktuality, Zemědělství