Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nabídka dodávek dezinfekce ze společnosti Preol a Ethanol Energy

30/03/20

Od úterý 24.3. zahájí společnost Preol, a.s. prodej dezinfekce Anti-COVID vyráběné dle doporučené receptury WHO. Látka bude distribuována v obalech IBC 1000 l a IBC 600 l případně podle dohody. Zájemci můžou zasílat objednávky na adresu josef.vytrhlik@preol.cz, kde se dozvědí informace o podmínkách dodávek. Druhé odběrné místo bude v lihovaru Ethanol Energy ve Vrdech, poptávky […]

Od úterý 24.3. zahájí společnost Preol, a.s. prodej dezinfekce Anti-COVID vyráběné dle doporučené receptury WHO. Látka bude distribuována v obalech IBC 1000 l a IBC 600 l případně podle dohody. Zájemci můžou zasílat objednávky na adresu josef.vytrhlik@preol.cz, kde se dozvědí informace o podmínkách dodávek.

Druhé odběrné místo bude v lihovaru Ethanol Energy ve Vrdech, poptávky a objednávky zasílejte na adresu: jana.korinkova@ethanolenergy.cz.

Jsou dvě možnosti. Ideální si dojet přímo do těchto dvou podniků, nebo je možné po dohodě s Josefem Vytrhlíkem, resp. Janou Kořínkovou zajistit dopravu do regionu, ale může dojít ke zdržení.

Předběžná cena bez DPH a bez dopravy = 21,9 Kč / litr.

Zařazeno v Aktuality, Zemědělství