Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Veletrh ANIMAL TECH a Národní výstava hospodářských zvířat

13/08/21
smf

Od 5. do 8. září proběhnou na brněnském výstavišti Mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH a Národní výstava hospodářských zvířat.

Od 5. do 8. září proběhnou na brněnském výstavišti Mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH a Národní výstava hospodářských zvířat. Národní výstavy hospodářských zvířat se zúčastní všechny chovatelské svazy, přihlášeno je přes 150 vystavovatelů ze všech oborů: krmiva, technologie pro chov, genetika.

Veletrhy ANIMAL TECH a Národní výstava hospodářských zvířat budou umístěny v pavilonech P a F. Expozice hospodářských zvířat budou umístěny v pavilonu P kromě koní, které najdou návštěvníci v pavilonu F s včelami. V hale P budou postaveny i expozice vystavovatelů.

Šampionáty a soutěžní přehlídky skotu

Doprovodné programy budou realizovány stejně jako v minulých ročnících. Po jednání se Českým svazem chovatelů masného skotu, Svazem chovatelů holštýnského skotu, Svazem chovatelů českého strakatého skotu, Český svaz chovatelů málopočetných dojených plemen, Svazem chovatelů normandského skotu, Svazem chovatelů ovcí a koz a Svazem chovatelů prasat je potvrzena realizace šampionátů a soutěžních přehlídek skotu, přehlídek prasat, ovcí a koz a chovatelských přehlídek koní.

Více informací ke stažení

Zařazeno v Aktuality