Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Dotace na kontrolu užitkovosti masného skotu, titul 2.a.e.1.a

12/08/22
smf

Sazba podpory je do 220 Kč na kus v KU s tím, že její výše ale nesmí přesáhnout 70 % ceny. O konečné sazbě rozhodne MZe ČR až po vyhodnocení požadavků žadatelů z ostatních dotačních titulů. Vyplacena vám bude z účtu ČSCHMS převodem na bankovní účet, který uvedete v žádosti. – SZIF posílá Rozhodnutí o […]

Sazba podpory je do 220 Kč na kus v KU s tím, že její výše ale nesmí přesáhnout 70 % ceny. O konečné sazbě rozhodne MZe ČR až po vyhodnocení požadavků žadatelů z ostatních dotačních titulů. Vyplacena vám bude z účtu ČSCHMS převodem na bankovní účet, který uvedete v žádosti.

– SZIF posílá Rozhodnutí o poskytnutí dotace na ČMSCH, ČMSCH ukládá sdělené o Rozhodnutí do datového úložiště MaSkotBox, kde zůstane trvale uloženo.
– Dotace jen pro malé a střední podniky
– žádost jen elektronicky
– Uzávěrka pro zaslání e-žádosti je 30. září 2022 do 23:59.
– V e-žádosti se nevyplňuje počet krav v KU, neboť to vyplývá z průměrného ročního počtu zapojených krav do stupně A a B. Stavy budou doplněny ČSCHMS po zaslání žádosti.

• Formulář e-žádosti o dotaci na KUMP 2022 •

– V případě, že konečný příjemce nesplňuje kritéria pro mikropodnik, malý a střední podnik, může mu být podpora poskytnuta v režimu de minimis. V tomto režimu musí konečný příjemce vyplnit Čestné prohlášení de minimis, které podává podnik samostatně prostřednictvím svého účtu na Portálu farmáře (změna oproti roku 2020). Po podání mu bude vygenerováno číslo jednací, které musí zadat v rámci svazové e-žádosti. Čestné prohlášení konečného příjemce musí být platné ke dni podání dokladů administrátorem

Celá informace ZDE.