Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Sdělení VVS Verměřovice

31/03/20

Vážení obchodní přátelé, předně mi dovolte popřát nám všem mnoho zdaru a zdraví při zvládání současné situace. Rád bych vás jménem VVS ujistil, že naše výroba a distribuce pokračuje řádně i v režimu přísných bezpečnostních opatření. Naše logistika ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí v Olomouci umí zajistit dodávky i do uzavřených farem tamní oblasti […]

Vážení obchodní přátelé,

předně mi dovolte popřát nám všem mnoho zdaru a zdraví při zvládání současné situace. Rád bych vás jménem VVS ujistil, že naše výroba a distribuce pokračuje řádně i v režimu přísných bezpečnostních opatření. Naše logistika ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí v Olomouci umí zajistit dodávky i do uzavřených farem tamní oblasti a celý proces je bezpečný.

Konzultanti VVS jsou pro řešení běžného výživářského servisu, i pro případ nenadálých problémů na farmě v „běžném provozu“ také. Na základě dohody s příslušným chovatelem pomáhají zajišťovat důslednou péči o zvířata.

K dispozici jsou všichni též na telefonu (viz https://www.vvs.cz/kontakty/regionalni-zastoupeni/).

Dnes více než kdy dříve vystupuje nutnost zajištění potravinové soběstačnosti.

Ta začíná na poli a ve stáji. I toto je jeden z důvodů, proč nelze rezignovat na kvalitu, intenzitu a preciznost zemědělské prvovýroby. VVS, její precizní výroba, a profesionální tým specialistů na výživu jsou její součástí.

Dovolte mi prosím zde poděkovat nejen našim farmářům, kteří jsou v první linii spolu se zdravotníky, hasiči, policií, armádou a třeba řidiči, ale také všem ve VVS, kteří zajišťují kvalitní výživu a zdraví zvířat na farmách, ať ve výrobě a distribuci, nebo přímo na farmě.

S pozdravem a přáním pevného zdraví!

Ing. Václav Brynda

ředitel VVS Verměřovice s.r.o.

PROHLÉDNOUT FOTOGALERII

Zařazeno v Aktuality, Zemědělství