Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

AK Chrudim zve k návštěvě akce NAŠE POLE 2011

20/06/11
smf

Dobrý den,        podrobnější konečné informace byly dány dohromady tento týden. V příloze je plánek areálu, stánky pro prodej potravin jsou po pravé straně, malé kostičky pod sebou označené čísly 1 – 7. Tam bude naše stanoviště. Někteří požadovali zdroj elektriky, někteří ne, toto zohledněte při výběru stánku v úterý na místě. Stánky budou […]

Dobrý den,
 
     podrobnější konečné informace byly dány dohromady tento týden. V příloze je plánek areálu, stánky pro prodej potravin jsou po pravé straně, malé kostičky pod sebou označené čísly 1 – 7. Tam bude naše stanoviště.
Někteří požadovali zdroj elektriky, někteří ne, toto zohledněte při výběru stánku v úterý na místě. Stánky budou postavené z většiny v PO, v Út ráno mezi 7:30 a 8h bude vhodné přijet se zbožím a připravit si ho na stánek, tak aby bylo vše na 9 h připravené. Výstava je otevřena právě od 9h, 9:30 bude slavnostní zahájení.
První den, tj. 21.6.2011 bude výstava do 17h, v 15h je losování tomboly a druhý den, tj. 22.6.2011 je plánované ukončení mezi 15 – 16 hodinou. V 15h bude rovněž losování tomboly.
WC bude k dispozici v areálu tzv. mobilní.
V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat na 774 853 225 či emailem na oakcr@chrudim.cz.
Budeme se na všechny těšit a doporučujeme, aby každý ještě jednou osobně objednal počasí :-). A vzhledem k tomu, že je výstava pod širým nebem (stánek má střechu), bude vhodné přizpůsobit terénu a počasí vhodnou obuv – především dámy :-).
Prosím o potvrzení obdržení emailu.
S pozdravem, Rektorisová Vanda