Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Pozvánka na Žofín

04/03/13
smf

Agentura NKL Žofín s.r.o. ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství a Agrární komorou ČR si Vás dovoluje pozvat na 146. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM.

 
Agentura NKL Žofín s.r.o. se sídlem Tunelářů 325, 156 00 Praha 5, provozovna palác Žofín, Slovanský ostrov 226, 110 00 Praha 1,
IČ: 61504823, DIČ: CZ61504823, tel.: 224 930 848, www.zofin.cz
 
Agentura NKL Žofín s.r.o. ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství a Agrární komorou ČR
si Vás dovoluje pozvat na
146. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM,
konané pod záštitou ministra zemědělství Petra Bendla
„Strategie českého zemědělství a potravinářství
do roku 2020. Soběstačnost ve vleku EU?“
Praha, Velký sál paláce Žofín, 25. března 2013 od 13,00 hod.
 
Vystoupí a na dotazy odpoví:
Petr Bendl              ministr zemědělství
Jan Veleba              prezident Agrární komory ČR
Milan Semančík          předseda Slovenské zemědělské a potravinářské komory
V rámci diskuse vystoupí i Alena Stiborová, ředitelka odboru zemědělského pojištění České pojišťovny, a.s. a Jaroslav Faltýnek, člen představenstva AGROFERT HOLDING, a.s.
 
Na Žofínském fóru chceme diskutovat o návrhu materiálu ke strategii českého zemědělství. Podaří se zajistit dlouhodobou potravinovou bezpečnost? Stanou se navrhovaná opatření motivačními pro naše zemědělce a potravináře? Shodují se národní priority se záměry, projednávanými v rámci společné zemědělské politiky EU na období 2014 – 2020? Jak se s aktuálními problémy vyrovnávají na Slovensku, můžeme využít některých zkušeností? Po skončení fóra (v cca 15,30 hod.) následuje společenské setkání s občerstvením v dalších prostorách paláce Žofín.    Změna programu vyhrazena!
 
Účastnický poplatek za 1 osobu: 1 500,- Kč (včetně DPH)
Zvýhodněný účastnický poplatek pro členy AK ČR a PK ČR za 1 osobu: 1 000,- Kč (včetně DPH)

 

 

 

Prosíme zaškrtněte:              Jsem členem AK ČR                            Jsem členem PK ČR                   
 
 
Poplatek je smluvní podle zákona č. 526/90 Sb. Zahrnuje veškeré náklady, spojené s přípravou a realizací akce, včetně občerstvení. Účastnický poplatek uhraďte před uskutečněním akce u ČSOB a. s., č. ú.: 100014338/0300, VS: 130325.
Po uskutečnění akce obdrží účastník daňový doklad ve smyslu Zákona o DPH. Pokud nebyla platba připsána na účet pořadatele do data konání fóra, je zapotřebí, aby účastník prokázal zaplacení semináře potvrzením o odepsání platby z jeho účtu. Ve výjimečných případech je možné akceptovat platbu v hotovosti při akreditaci v místě konání. Účastník může zrušit účast nejpozději 7 kalendářních dnů před zahájením akce. V takovém případě storno poplatek činí 50% z ceny účastnického poplatku. Při pozdějším odhlášení celá částka propadá, je však možné za sebe delegovat náhradního účastníka. Účastník odesláním přihlášky stvrzuje, že s podmínkami účasti souhlasí. Pořadatel zaručuje, že data účastníků nebudou poskytnuta třetím osobám. Doklad o zaplacení přiložte k níže uvedené přihlášce. Informace – telefon 224 930 848 nebo na www.zofin.cz
Každý účastník obdrží od partnera fóra, České informační agentury dárek, měsíční předplatné elektronického manažerského zpravodajského přehledu a jeden z účastníků voucher na odběr tohoto elektronického přehledu v hodnotě 15 000 Kč. Další obdrží víkendový manažerský pobyt v Lázních Poděbrady pro dvě osoby od Lázní Poděbrady, a.s.
Čitelně vyplněnou přihlášku zašlete na fax 224 932 539 nebo e-mail: forum@zofin.cz
Přihláška na 146. Žofínské fórum
Příjmení, jméno, titul: …………………………..………………. Funkce: ……………………………………………….
 
Firma: …………………………………………………      tel.: …..…………..    e-mail: ….……..……………………….     
 
Sídlo: ……………….……………………………………………………………………………………………………….
 
IČ: ………………………… DIČ: …………………… Bank. spojení: …….…………………………………………..
 
Platba (zakroužkujte): x) bankovním převodem    x) na místě (ve výjimečných případech) Podpis: ……..……….