Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nový sportovní areál ve Starém Městě

20/04/10
smf

Ve Starém Městě otevřeli nový sportovní areál. Zdroj: www.pardubickykraj.cz  

Ve Starém Městě otevřeli nový sportovní areál
 

(19.4.2010)

V sobotu 17. dubna měli ve Starém Městě na Moravskotřebovsku důvod k veliké radosti. Za účasti hejtmana Pardubického kraje Radko Martínka, jeho náměstka Romana Línka a radního Petra Šilara tu slavnostně otevřeli nový sportovní areál. Projekt financovaný z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severovýchod v celkové hodnotě převyšující 18 milionů korun byl zahájen v roce 2008.
 „Atmosféra při otevření sportovního areálu jasně nasvědčovala tomu, že obyvatelé Starého Města a okolních obcí budou rádi a často sportoviště využívat, a to nejen děti, ale zcela jistě i jejich rodiče. Je potěšující, že se Evropská unie podepsala na tváři regionu tak milým rukopisem,“ uvedl náměstek hejtmana Roman Línek.
 Součástí nově vybudovaného sportoviště jsou fotbalové hřiště s umělým zavlažováním, víceúčelové hřiště s umělým osvětlením pro tenis, volejbal a míčové hry, cvičná plocha pro tenis, doskočiště pro skok do dálky, minigolf, dětský koutek, plocha pro petanque a v neposlední řadě i fotbalové kabiny s možností občerstvení.
 
Oddělení komunikace, zdroj: www.pardubickykraj.cz