Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Nabídka finanční skupiny Fio

14/06/10
smf

Fio nabízí kompletní financování zemědělského sektoru za úrok do 4 % p.a. Zdroj: Agris

Fio nabízí kompletní financování zemědělského sektoru za úrok do 4 % p.a.
   Finanční skupina Fio jako jediná v ČR poskytuje úvěry v rámci všech podpůrných programů PGRLF pro zemědělce a zpracovatele. Nabízí financování tohoto sektoru s nízkým úrokem, flexibilním přístupem a bez poplatků za zpracování i vedení úvěru.
     Fio je úvěrovou institucí, která vítá projekty úspěšně se rozvíjejících zemědělců. Díky získaným zkušenostem dobře zná dotační systémy pro zemědělce a v současné době jako jediná finanční instituce umožňuje získat dotaci PGRLF v rámci všech následujících programů: Zemědělec, Podpora nákupu půdy, Provoz, Zpracovatel – Provoz a Podpora krátkodobého financování.
Úvěry Fio tak lze financovat nákup zemědělské techniky i půdy nebo provoz podniku, a to při flexibilním, individuálním přístupu a výhodných podmínkách:
Konzultace, podání a zpracování žádosti o úvěr ZDARMA.
Vedení úvěrového účtu ZDARMA.
Tuzemský platební styk ZDARMA.
Konečné úrokové zatížení do 4 % p.a. při využití programů PGRLF.
Vysoká variabilita splácení a zajištění úvěru.
Výhodné europlatby za 2€.
"Chápeme zemědělství jako důležitý sektor české ekonomiky. Proto jsme se rozhodli dlouhodobě se zaměřit na financování potřeb podnikatelů v tomto oboru. Programy PGRLF jsou cestou, jak pomoci zemědělcům získat výhodné podmínky úvěru a nízký úrok," uvádí k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Finanční skupiny Fio.
Bližší informace o nabízeném financování naleznete na webových stránkách Fio. Pro dotazy zemědělců je vyhrazena speciální telefonní linka 224 346 270.
Finanční skupina FioVendula Žaloudíkovátel. +420 224 346 337, Mobil: +420 724 346 337e-mail: vendula.zaloudikova@fio.cz

Zdroj: www.Agris.cz, 10.06.2010