Agrovenkov o.p.s.
Informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Pardubického kraje

Konference BIOENERGIE 2010

27/10/10
smf

Pozvánka na šestý ročník konference BIOENERGIE 2010 (Biomasa, Bioplyn, Biopaliva), která se bude konat dne 8.12.2010 v hotelu Diplomat v Praze.

Dobrý den,
dovolte mi, abych Vás jménem společnosti B.I.D. services pozval šestý ročník konference BIOENERGIE 2010 (Biomasa, Bioplyn, Biopaliva), která se bude konat dne 8.12.2010 v hotelu Diplomat v Praze. Druhý den je na programu odborná exkurze v zařízení využívající energii z biomasy.
Po ukončení solárního "boomu" se zdá být podpora bioenergií jako nejlepší možná cesta k naplnění cíle výroby 13% elektrické energie z obnovitelných zdrojů v roce 2020, ke které jsme se v EU zavázali. Tomu odpovídá i národní akční plán, zpracovaný MPO, který počítá s více než 50% podílem výroby energie z biomasy a bioplynu na výrobě z obnovitelných zdrojů. To znamená téměř dvou a půl násobný růst kapacit oproti současnému stavu. Lze tedy očekávat výrazný růst zájmu investorů i veřejnosti o tento tradiční obnovitelný zdroj energie.
Témata konference:
  • biomasa a bioplyn v novém zákoně o podpoře OZE
  • podpora kogenerace a centrálního zásobovaní teplem
  • vývoj minimálních výkupních cen energií z biomasy a bioplynu
  • možnost získání dotací pro veřejnou podnikatelskou sféru 
  • novinky v oblasti kotlů, krbů a kogeneračních jednotek
  • nové trendy v pěstování energetických plodin
  • perspektivy biopaliv druhé a třetí generace
 
Na tyto a řadu dalších témat budou přednášet zástupci Ministerstva zemědělství, Ministerstva průmyslu a obchodu, Energetického regulačního úřadu, bankovního sektoru a řady dalších relevantních institucí. Přijďte diskutovat se zástupci institucí, dodavatelů technologií, stavebníků, podnikatelů v oblasti OZE a dalších subjektů ovlivňujících tento dynamicky se rozvíjející obor ekonomiky.
Aktuální program naleznete zde, možnost přihlásit se zde.
Konference BIOENERGIE 2010 nabízí jedinečnou příležitost ke zviditelnění aktivit Vaší společnosti směrem k přesné cílové skupině podnikatelů a zástupců veřejné správy a organizací působících v oblasti obnovitelných zdrojů. Pokud má Vaše společnost zájem o zařazení vlastní přednášky do odborného programu konference, či jiného způsobu propagace, neváhejte mne prosím kontaktovat. Na konferenci je možné Vaše aktivity prezentovat také formou výstavy ve foyer konferenčního sálu. Vaše případné dotazy rád zodpovím na níže uvedených kontaktech a těším se na setkání s Vámi.
S pozdravem,
Lukáš Kosina
Manažer konference
B.I.D. services s.r.o.
Milíčova 406/20
130 00 Praha 3
Czech Republic
Tel.: +420 222 781 017
       +420 222 782 065
GSM: +420 777 153 444
www.bids.cz